Verenigingsavond 2022

De verenigingsavond van Musis Sacrum Bakel op 20 januari 2023 werd er deze keer een om niet snel te vergeten!! Met de “Ik Hou Van Brabant spelshow” van Pop-Up Uitjes in zaal ‘t Viltje in Bakel. 

Toen iedereen binnen was, de koffie op had en een biertje, wijntje of wat anders had gekregen, kon de strijd beginnen. De ruim 60 deelnemers werden ingedeeld in de teams Rood, Wit en Blauw, om zo samen met elkaar de strijd aan te gaan. En dat lukte aardig!
Waar team Rood echt even op stoom moest komen, gingen team Wit en team Blauw lekker gelijk op. Even ging het helemaal mis met het rode team waardoor het weer op brilstand stond. Gelukkig wist Frank als captain de leden van team Rood in de pauze goed te motiveren waardoor er toch nog een flink aantal punten gescoord werd.
In twee spelrondes werd er flink met elkaar gestreden, maar bovenal gelachen, met de opdrachten, vragen en natuurlijk muziek. Het spel eindigde in Bakel met een flinke twist doordat team Rood de maximale 100 punten scoorde bij het finalespel waardoor zij er met 141 punten met de overwinning vandoor gingen.
Team Blauw eindigde als tweede met 82 punten en tot slot team Wit met 55 punten.

Het was een goed georganiseerde en ontzettend gezellige avond die zeker een vervolg mag krijgen. Er werd volop gestreden om de punten en na een fantastische slinger aan het rad door Krystle ging de overwinning in de laatste minuut toch nog naar team Rood. Dank aan iedereen die heeft meegedaan en aan de mensen van Pop-Up Uitjes, en gastheer Kayl, voor deze mooie avond die nog tot in de kleine uurtjes doorging………
Misschien tot ziens voor een herkansing!?