Sla Je Slag dag 2022

Slagwerkers sloegen hun slag!
Ruim 40 jeugdige slagwerkers uit Bakel, Milheeze, De Mortel en De Rips toverden de Musis Sacrum Hal in Bakel zondag 10 april om tot een ritmisch bewegende massa. Tijdens de Sla Je Slagdag traden ze op met hun eigen slagwerkgroep, en betrokken ze ook het publiek bij hun aanstekelijke muziek.
De zondag begon al vroeg voor de jonge slagwerkers van JEM uit Milheeze, St. Lucia uit De Mortel, Young Rythm uit De Rips en BOTS uit Bakel. ’s Ochtends kregen ze een workshop ‘bodypercussion’ en studeerden ze een gezamenlijk stuk in. Dat stuk, Wavin’ Flag, was ’s middags de aftrap van het concert dat de jeugdslagwerkers samen gaven in de Musis Sacrum Hal in Bakel.
Vaders en moeders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s genoten van de gezamenlijke opening en de verschillende stukken die achtereenvolgens BOTS, St. Lucia, Young Rythm en JEM tijdens hun optredens speelden. Het programma werd afgesloten met een verrassingsstuk, waarbij de jeugdige slagwerkers het hele publiek met succes uitdaagden om actief mee te doen.

Kijk en luister!!