MSB volop actie na de vakantie

Ook voor Musis Sacrum Bakel is de zomervakantie weer voorbij.
De Harmonie is traditiegetrouw met repeteren begonnen daags voor het inhalen van de deelnemers aan de Bakelse Kindervakantieweek. Ook de Slagwerkgroep, BOTS, Twirl, Infinity en de opleidingen zijn of gaan weer ijverig met hun hobby in de weer.
Dirigent, instructeur en instructrices en de andere opleiders zijn vol jeugdig enthousiasme aan hun nieuwe uitdagingen begonnen.
Ook de tweede helft van dit jaar zijn er allerhande activiteiten zowel binnen als buiten de vereniging waar de leden aan deelnemen zoals o.a. concerten, wedstrijden, serenades en activiteiten om de verenigingskas aan te vullen. Wij houden u voortdurend op de hoogte! Want Musis Sacrum wil zich blijven presenteren binnen Bakel, en als het even kan ook daarbuiten!
Voorbeelden zijn de kermisopening en het kermisschieten dat binnenkort gaat plaatsvinden en het EK 2017 majorette in Almere waar onze majorettes begin oktober ook aan gaan deelnemen!
Ben je geïnteresseerd in het zelf spelen van harmoniemuziek of slagwerk, of is dansen je favoriete bezigheid en zoekt je daarvoor een leuke vereniging die dat voor jong en oud(er) bieden kan? Meer informatie is te vinden op deze website of via info@musissacrumbakel.nl
Laat iets van je horen; kies Musis Sacrum als (nieuwe) hobby!