MSB receptie 150 jaar

Receptie 25 mei 2024.

Vanwege het 150-jarig bestaan van harmonie Musis Sacrum Bakel vond er een receptie plaats in de tot tijdelijke concertzaal omgevormde sporthal De Beek. Ook was er gelegenheid om een en ander uit de Musis Sacrum historie te bekijken.

Tijdens deze receptie kwamen vertegenwoordigers van verenigingen, alsmede inwoners van Bakel Musis Sacrum feliciteren met het 150-jarig bestaan. De Aalander Muzikanten verzorgden gedurende de receptie en de afterparty de muziek, als presentje en als waardering voor de jarenlange samenwerking.

De Vrienden van Musis Sacrum boden nieuwe muziekstandaards aan voor alle MSB muzikanten, en wethouder Bankers van de gemeente Gemert-Bakel verraste met een schaal met gravure ter gelegenheid van dit jubileumjaar.

Zie filmimpressie.

Als afloop van de receptie dankte voorzitter Peter Goossens al diegenen die de moeite hadden genomen om zijn/haar/hun felicitaties aan de vereniging te komen brengen.
Daarna was het tijd voor een gezellige afterparty om ‘het er nog eens over te hebben’, met fantastische muziek van de Aalander Muzikanten.

Zie foto’s.