MSB Opleidingsavond 2018

Donderdag 28-06-2018

Donderdag 28 juni 2018 repeteerde het Pieporkest samen met leerlingen en leden van de Blazersklas, om ze allemaal het gevoel te laten beleven wat het is om in een ‘echt’ orkest te spelen.
Karen van den Broek en Marit Tijdeman waren de dirigerende entertainers die zorgden voor een ontspannen sfeer en het slagen van het vooraf gerepeteerde tijdens het afsluitend concertje. Het aanwezige publiek én de muzikanten, jong en oud(er) genoten!
Maandag 25 juni repeteerde B.O.T.S. (Bakelse Opleiding Tot Slagwerker) samen met leerlingen en leden van de Slagwerkklas van dit jaar om ze te laten ervaren hoe het is om echt sámen te spelen. John Klaus leidde al deze slagwerkers naar het afsluitend concertje en mocht iedereen een welverdiend complimentje meegeven voor inzet en kwaliteit. Dat kregen ook de geslaagden na de uitreiking van de behaalde muziekcertificaten. Natuurlijk was het publiek het daar volledig mee eens.
Tijdens beide repetities werden de leden van de Blazers- en Slagwerkklas van De Bakelaar van harte uitgenodigd om muzikant te worden bij Musis Sacrum. Natuurlijk is iédereen welkom als muzikant of dansend lid!      Klik hier voor foto’s