Ledenavond 2024

Musis Sacrum Bakel is de viering van haar 150-jarig bestaan in 2024 gestart tijdens een feestelijke ledenavond in zaal ’t Viltje.

Voorzitter Peter Goossens kon als afsluiting van zijn openingswoord het splinternieuwe verenigingslogo aan het publiek tonen, en samen werd er geproost op het verleden, maar vooral op een voorspoedige en muzikale toekomst.
Daarna mochten alle aanwezigen zich melden in de virtuele schoolbanken waar zij, ieder in zijn of haar eigen klas, een heel speciale vorm van een schoolonderzoek gingen doen. ‘Meester’ Frank Joosten en ‘meester’ Kayl Bouwmans maakten dat met hun vragen bij menige schoolklas de punten met moeite vergaard werden.
Dat een boeiende quiz als deze ook op een verenigingsavond een verbindende factor kan zijn, werd op deze avond weer bewezen. Dank aan samensteller Frank die er bijzonder veel tijd en intentie aan heeft besteedt. En dank aan Kayl, en zijn personeel van ’t Viltje die iedereen ijverig van drank en dergelijke lieten genieten!
Afsluitend werd er nog vol energie gefeest en verder gebuurt, met veel plezier en muziek wat een aantal keren uitmondde in een feestpolonaise e.a. Dat belooft veel voor hetgeen er nog te gebeuren staat!

Het was een bijzonder gezellige avond als opmaat naar een grootse viering van het jubeljaar, met een gevarieerd programma door het hele jaar voor jong en oud(er).
Iedereen is welkom bij Musis Sacrum Bakel. Ook jij!

 

Zie foto’s ledenavond.