MSB kerstconcerten 2016

Een aandachtig en genietend publiek genoot op zaterdag 17 december 2016 in de Bakelse St.Willibrorduskerk van het kerstconcert van en door Musis Sacrum.
De Harmonie onder leiding van Gerard Beijers bracht een stemmig en gevarieerd muziekprogramma, tijdens een aantal nummers ondersteund door de jonge muziektalenten van het Pieporkest. Angela Rovers bracht met haar geweldige stem enkele nummers ten gehore, waarbij de Harmonie de ondersteunende muziek uitvoerde. Leden van het Pieporkest vertelden gedurende het concert enkele gedichten op ieders eigen wijze.
Het was een mooi concert dat voor een groot gedeelte van het publiek gerust wat langer had mogen duren. Na afloop was er voor iedereen de mogelijkheid om met chocolademelk en een worsten- of saucijzenbroodje (of iets anders) na te genieten bij De Gouden Leeuw.

Een ensemble van harmonie Musis Sacrum verzorgde op 22 december een kerstconcert voor de bewoners van de Jan de Witkliniek. Ook dit jaar werd er een uurtje genoten van de kerstmuziek en de mooie gedichten.