MSB jubilarissen 2023

Jubilarissen Musis Sacrum Bakel gehuldigd tijdens gevarieerd concert

Op zondagochtend 29 oktober 2023 zette Musis Sacrum Bakel vijf jubilarissen in het zonnetje tijdens een gevarieerd concert in sporthal De Beek in Bakel.
Het harmonieorkest, de slagwerkgroep en de twirlgroep trakteerden de bezoekers op verschillende stijlen van muziek en dans.

Het harmonieorkest stond daarbij weer onder de vertrouwde leiding van Sef Pijpers en de  slagwerkgroep speelde het eerste jubilarissenconcert met John Klaus, die sinds vorig jaar de slagwerkgroep leidt.

Tussen de optredens door zorgde voorzitter Peter Goossens voor een warm persoonlijk woordje voor de jubilarissen.
Joke Verberkt, Marit Tijdeman, Kristian Vereijken en Thijs Poels werden vanwege hun 25-jarig lidmaatschap gehuldigd en Geert-Jan van der Pol vanwege 50 jaar als lid van MSB.

Speciale aandacht was er dit concert ook voor drie dames die onlangs Bakel op de internationale (dans-) kaart hebben gezet:
Aniek de Vries, de kersverse wereldkampioene streetdance hiphop was naar de sporthal gekomen om te laten zien wat je allemaal kunt als je wereldkampioen bent. Haar indrukwekkende optreden resulteerde in een daverend applaus.
Later in het programma liet ons eigen duo Dominique Joosten en Rowie Verbakel de show zien waarmee ze in Bulgarije tijdens het Europees Kampioenschap Showtwirl eerder deze maand de derde plaats veroverde.
Ook dit knappe staaltje showtwirl werd met grote bewondering bekeken en uiteraard gewaardeerd met een daverend applaus.

De afsluiting van deze ochtend was het toepasselijke “Jubilissimo” waarbij door de drie geledingen gezamenlijk werd opgetreden.

Zie foto’s gemaakt door Lieke Gommers