MSB got talent 2012

Harmonie Musis Sacrum Bakel had op zaterdag 3 november 2012 om 20.00 uur weer een spetterend concert op het programma staan.

Onder het thema ‘Musis Sacrum got Talent’ kwam tijdens deze avond een scala aan muzikaal talent voorbij. Allemaal leden van de Harmonie die een reeks van solistische optredens verzorgden. Zij brachten tijdens deze avond een diversiteit aan muzikale verrassingen en lieten alle aanwezigen genieten van allerhande genres. Voor elk wat wils; men werd meegevoerd langs klassieke- en filmklanken, maar ook Kyteman en meer!
Video1:  Hymn of the Highlands      Video2: Shaker song
Het programma stond helemaal in het teken van de eigen solisten, waarop wij als vereniging erg trots zijn.

In combinatie met het Harmonieorkest onder leiding van dirigent Marc van Kessel en gepresenteerd door Arno Verberkt werd het eindresultaat een vermakelijke muzikale en sfeervolle avond voor jong en oud in de Musis Sacrum Hal.

Het werd een avond met een luchtig en ontspannend karakter waarin de kwaliteit de boventoon voerde. De aanwezige luisteraars werden actief in de beoordeling wie ons talent van 2012 zou zijn! Een moeilijke taak gezien de karakterverschillen tussen de vertolkte stukken; de gelukkige winnaar werd Stefen Remmers die op trompet een sublieme act bracht met “Sorry’ van alleskunner Kyteman.