MSB Bospark 2022

Een bijzonder zomers Bosparkconcert was een start voor Musis Sacrum Bakel om na een (te) lange periode weer veel muziek te laten horen aan een luisterend publiek.

Onder een bijzondere warme zomerzon ging zondag 15 mei 2022 op het terrein van Sint Jozefsheil in Bakel het Bosparkconcert van start. Eindelijk het publiek laten meegenieten van de muziek die de harmonie, de slagwerkgroep, het Pieporkest en B.O.T.S. met veel plezier ten gehore brachten!

De uitnodiging aan Musis Sacrum Bakel om op te komen treden resulteerde in een mooi en afwisselend muzikaal gebeuren, met veel afwisseling in stijl en uitvoerenden.
B.O.T.S., o.l.v. John Klaus liet in hun optreden horen en zien wat enthousiasme en plezierige onderlinge inzet in een muziekopleiding als resultaat brengt.
Datzelfde geldt ook voor het Pieporkest dat o.l.v. Karen van den Broek met veel elan en duidelijk plezier hun muzikaliteit aan het publiek lieten horen.

Het Harmonieorkest o.l.v. Sef Pijpers liet vanonder een overdekking van parasols een aantal stukken horen, een programma van vlotte en lichte werken, die met veel bravoure werden uitgevoerd. Ook zij kregen daarvoor veel waardering van de aanwezigen.
Aangezien de lintjesregenserenade in 2020 en 2021 niet kon plaats vinden, werd tijdens dit concert namens Musis Sacrum aan de aanwezige gedecoreerden een muzikale felicitatie gebracht.
Afsluitend trad de Slagwerkgroep o.l.v. Peter Bergmans op met een heel mooi programma slagwerkmuziek in diverse tempi en stijlen. Grotendeels beschut onder de boomschaduw lieten zij hun toehoorders genieten. Met als afsluiter een nummer dat prima paste bij de subtropische warmte op St. Jozefsheil.
Al met al was het een geweldige middag met en voor jong en oud, die herhaling verdiend!

Zie de foto’s.