Jubilarissenconcert 2018

Foto’s concert

Zondag 25-11-2018

In een volle Musis Sacrumhal hebben genodigden en andere aanwezige muziekliefhebbers mogen genieten van een onderhoudende en muzikale middag.
De jubilarissen van Musis Sacrum Bakel – Ad Janssen, Ben Nooijen, Jan Nooijen en Reggie Vermulst – werden door hun collega-muzikanten en genodigden in het zonnetje gezet vanwege hun 50-jarig lidmaatschap, en voor hun bijzondere verdiensten voor de vereniging.Harmonie en Slagwerkgroep lieten de jubilarissen en het publiek genieten van een erg mooi programma, en de jubilarissen vertelden elk in een korte historie over hun 50-jarig ‘loopbaan’ binnen de vereniging. Met leuke anekdotes en  beschouwingen over toen en nu. Een wereld van verschil!
Ook de voorzitter had tijdens de huldiging behalve de oorkonde, speld en cadeau, een verduidelijkend woordje waarin veel aanwezigen de persoon in kwestie heel duidelijk herkenden. Voor de partners waren er bloemen als dank voor hun ondersteuning.
Het jubilarissenconcert werd afgesloten met een gezamenlijk nummer door de Harmonie en de Slagwerkgroep, en aansluitend werden de jubilarissen door de aanwezigen gefeliciteerd.