Jeugdactiviteit MSB 2019

Marielle’s meiden

Zaterdag 18-05-2019

Zaterdag 18 mei jl. gingen tijdens de jeugdactiviteit van Musis Sacrum de jeugdleden letterlijk ‘de paden op en de bossen in’.
In Bospark Bakel moesten een aantal opdrachten uitgevoerd én vragen beantwoord worden. Zo moesten bijvoorbeeld 6 personen gezocht worden (met een instrument of baton), die zich op het landgoed verstopt hadden en af en toe muziek maakten. Ook moesten een aantal foto’s gezocht worden en nagemaakt worden en moest een kort gedicht of lied geschreven worden. De teams hebben goed hun best gedaan en zich bijzonder goed vermaakt. Ook het weer werkte prima mee. 

Het team ‘Marielle’s meiden’ werd 1e met 43 punten. Op de 2e plaats, eveneens met 43 punten, ‘de Twirlgirls’. Omdat ‘Marielle’s meiden’ eerder binnen waren, werden zij eerste. Op de 3e plaats ‘Eldijojo’, weliswaar met minder punten, maar wel met het beste lied/gedicht. En als 4e eindigden ‘de Googelaars’. 
Omdat de buitenlucht en de zoektocht hongerig maken, hebben we samen genoten van patat, pizza’s, pannenkoeken, broodjes knakworst en ijsjes … en toen was het helaas alweer 19.30 uur, tijd om naar huis te gaan.
We bedanken de ouders die ons geholpen hebben en natuurlijk ook de muzikanten/twirlster van Musis Sacrum die onderdeel waren van de zoektocht. Dankjewel voor de hulp!