Caratconcert 2015

Mannenkoor Lambardi en harmonie Musis Sacrum verzorgden op 27 september 2015 een excellent optreden in het Carat-paviljoen in de Warande te Helmond. Ondersteund door het prachtig mooie najaarsweer lieten zij het talrijke publiek genieten van hun boeiend programma.
Foto’s.
Na het een gezamenlijk opening met ‘Song of Freedom’ zong het koor achtereenvolgens ‘Hey, look me over’, Caro Mio Ben’, Lascia ch’io Pianga’ en ‘Zigeunerkoor’, waarna Musis Sacrum met ‘Aurelia’ en ‘Folk song suite deel 1’ het gezamenlijke nummer ‘Conquest of paradise’ voorafging. Ook ‘I could have danced all night’, ‘The long day closes’ en ‘The awaking’ werden door Lambardi vol overgave gezongen.

Afsluitend vertolkten harmonie en koor samen ‘Cantilena’ en ‘Vera Lynn forever’ met daartussenin ‘A musical fantasy’, door de harmonie uitgevoerd.
De bijzondere samenwerking van Lambardi en harmonie Musis Sacrum mag gezien de enthousiaste reacties vanuit het publiek met een gerust hart een vervolg krijgen. Het was voor alle aanwezige genieters ‘A musical fantasy’.Voor het harmonieorkest was dit een opmaat in de voorbereiding naar het Bondsconcours dat 28 november in De Schalm in Veldhoven plaats zal vinden. Een volgende stap is het concert met Orkest Orventus dat op 17 oktober a.s. om 20.00 uur op het programma staat in Cultuur Centrum Martien van Doorne in Deurne.