Musis Sacrum Bakel

B.O.T.S.

Voor de jonge slagwerkers in opleiding, is B.O.T.S .(Bakelse Opleiding Tot Slagwerker) opgericht.
Als de leerling-slagwerkers een half jaar tot een jaar les hebben gehad, mogen ze bij BOTS mee komen spelen. De beslissing wanneer ligt bij de instructeur.

Zo wordt het samenspel geoefend en zal nog meer ervaren worden dat samen muziek maken gewoon erg leuk is! Er wordt ook aandacht besteed aan theorie en improvisatie.
Je kunt je slag slaan op een snaredrum, basedrum, pauken, maar ook op melodische instrumenten zoals klokkenspel, xylofoon en percussie instrumenten zoals boomwhackers, woodblock en triangel.

BOTS treedt samen met andere geledingen op, maar ook zelfstandig. De dynamiek van de instructeur is duidelijk herkenbaar tijdens hun optredens! Met als voorbeeld ‘Circus Jubila’ tijdens de viering van het 145-jarig bestaan van Musis Sacrum.

Als je een aantal jaren bij BOTS hebt gespeeld en op niveau presteert, dan kun je aansluiten bij de slagwerkgroep en/of het harmonieorkest.

Bij BOTS is de sfeer ongedwongen, maar de repetities en uitvoeringen onder leiding van instructeur John Klaus zijn beslist niet vrijblijvend!

Klik hier voor ons tarievenoverzicht.

Leerlingen welkom!

Je kunt mee spelen in BOTS als je voldoende inzet en muziekervaring hebt en het instrumentarium beheerst.
De instructeur bepaald of en wanneer je mee mag gaan spelen. 

Interesse?

Als je interesse hebt en graag meer informatie wilt ontvangen van en over Musis Sacrum gebruik dan het Interesseformulier. 

Interesseformulier

Lid worden?

Als je zeker weet dat je slagwerklid wilt worden gebruik dan dit Inschrijfformulier.
De instructeur bepaald toelating bij BOTS.

Inschrijfformulier Slagwerk

John Klaus