Infinity

Dansen in Bakel

“Infinity” is een jonge hippe dansgroep die zich bezig houdt met streetdance.
In verschillende leeftijdsgroepen krijg je wekelijks dansles.
Een aantal keer per jaar heb je een optreden tijdens bijvoorbeeld evenementen in Bakel  of concerten van Musis Sacrum.

Onze dansgroepen:

Peuter-/kleuterdans: 3 t/m 4 jaar
Op zaterdagochtend van 9.30-10.15 uur in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).

In de les leren de kinderen hoe ze op verschillende manieren kunnen bewegen op muziek. Op een speelse manier leren ze hun lijf kennen. Leren ze al echte danspasjes, en samen met andere kinderen dansen. Op verschillende muziek van onder andere ‘K3’ en ‘Kinderen voor kinderen’ beleven ze plezier met dans- en bewegingsspelletjes en zijn ze lekker actief bezig.

Streetdance voor groep 1 t/m 4
Voor deze kids hebben we 2 groepen.
Een groep op zaterdagochtend van 11.15-12.00 uur in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a)
Een groep op dinsdagmiddag van 15.00-15.45 uur in het Parochiehuis.

Deze groepen kids zijn actief bezig met het aanleren van verschillende streetdancepassen en komen tot het maken van dansen waar ze op verschillende momenten in het jaar mee op mogen treden. Naast het aanleren van dansen worden kinderen gestimuleerd hun eigen inspiratie in dansen te uiten door ook zelf dansjes/ bewegingen te verzinnen. Met elkaar en met plezier bewegen op hippe muziek staat centraal in deze groepen.

Streetdance voor groep 5 t/m 7
Op dinsdagmiddag van 15.00-15.45 uur traint deze groep in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).

Streetdance moves worden verder uitgebreid en de dansen worden nog uitdagender voor de meiden. Op hippe muziek leren zij dansen aan waarmee ze op mogen treden op verschillende momenten in het jaar. Een groep die met plezier danst, optreedt en wordt uitgedaagd in het dansen.

Dansgroep voor meiden vanaf groep 8
Op woensdagavond van 19.00-19.45 uur trainen de meiden in de Musis Sacrumhal (Beekakker 13a).

Onze grootste meiden leren gedurende het jaar verschillende dansen aan waarmee ze met veel plezier op meerdere momenten in het jaar mogen optreden. Aangeleerde passen worden gecombineerd met eigen inspiratie om tot een mooie danschoreografie te komen waar zowel de meiden als het publiek van kunnen genieten. Danspassen worden verder uitgebreid en de dansen verder in perfectie afgewerkt.

Lijkt het je leuk om bij “Infinity” te dansen? Kom dan gerust eens kijken tijdens een van onze lessen en doe meteen mee! De eerste 4 lessen mag je gratis proberen of onze dansgroep bij je past.

Voor meer informatie: Aanvullende info      Kosten en andere info      infinity@musissacrumbakel.nl     Interesseformulier